torsdag, desember 11, 2008

DAGEN I DAG

Har vært på skolen stort sett hele dagen... Etter skolen hadde vi trening, så ble jeg og så gutta spille kamp mot Santa Clara (erkerivalene)... Var også på to basketball-kamper:) Gutta slapp meg og ei annen inn gratis, så det var jo supert!! Men vet dere hva!??!?! Mr.Hibbert (sanglæreren) sa at vi (canta nova) har blitt invitert til å synge nasjonalsangen på en basketball kamp mellom STANFORD og SANTA CLARA UNIVERSITY 23.desember!!!!!!! Ææææææææææææææ!!!! Er ikke det fantastisk?? Det var endel som sa de ikke kunne, så vi får vite i morgen om vi skal takke ja eller ikke! I am suuuuper excited!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håper dere kommer til å synge:D det hadde vært superrått:D vi krysser fingra..!!! Nå er det bare juleball, helg.. og så spansktentamen, så ferdig med alt!! Ser så fram til juleferie nå!:) loove u

Anonym sa...

oisann! Nå er det travel juletid, men mange leser likevel selv om det ikke synes på kommentarene, så ikke slutt å skriv!
Så gøy hvis dere skal synge på basketball-kampene. Hvor mange er dere i Canta Nova? Dere kan vel synge selv om det blir litt redusert mannskap? Nå må jeg visst løpe og re opp en seng. Mathias har besøk. >Snakkes.
Herlig helg. Klæm

Melinda sa...

Jaaaaaaa!!! Vi skal synge!! Vi er 14 stykker i Canta Nova... Ca. 6 stykker skal synge:)