mandag, oktober 06, 2008

I'm baaaack!!

Helgen var en absolutt stor suksess, og I will write and post pictures ASAP!!! Jeg kom hjem for en halvtime siden, har nettopp spist middag, og nå skal vi på et sånn College-information greie for Liz (kan være jeg kan spørre noen spørsmål også...) Kommer sikkert hjem i kveld en gang, og jeg har to prøver og en stil til i morra, så blir nok lite blogging i dag!! Men I am home, I am well, it has been a FANTASTIC weekend, men nå er den over:( Og det er heeelt rart å være her igjen, og vite at de er der nede fortsatt... De reiser om tre timer... Tuuuusen takk til mamma, pappa og Mathias for den kjempe koselige pakken fra Norge... Var perfekt, tusen millioner takk det var sååå artig å åpne pakkene og kortene og se hvor kreative dere er!! Også tusen takk til Patricia og Stephanie for brevet og armbåndet... (I've been wearing it ever since!!) 10hi.. Means a lot, you guys - thanks!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

godt å høre at du er tilbake :):) du må fortelle masse om hvordan det var å møte disse tvsmenneskene, for det regner jeg med du har vært og gjort nå.

:D

Anonym sa...

Flott å høre at du er i god behold. Takk til Henriette og de som drassa på "pakkenelikker". Koselig at det var noe som falt i smak:o) Blir spennende å høre fortsettelsen på dine eventyr...

Anonym sa...

åååh va glad jag blir ;D jätte kul att du tyckte om brevet!! takecare darling

Anonym sa...

jaa hurra du fick brevet. va bra!loveu